Press

Här hittar du som är journalist aktuella pressmeddelanden och pressbilder. Bilderna får användas fritt i samband med information om aktuell föreställning. Fotograf är Hasse Dahlgren om inget annat anges.
Vill du ha kontakt med någon i föreningen ber vi dig använda formuläret under ”Kontakt” i menyn så återkommer vi så snart som möjligt.
 

Pressmeddelanden

Kävlinge Amatörteater ställer in sommarens föreställningar

Mot bakgrund av den allvarliga och osäkra situation som Coronaviruset innebär, har Kävlinge Amatörteaters styrelse fattat beslutet att ställa in sommarens föreställningar i Kävlinge Folkets park.

– Det är ett tungt beslut att fatta, teatern betyder mycket för många, inte minst i dessa tider, säger ordförande Rosa Rydberg. Men vi vill ta ansvar och fattar beslutet av omtanke om både föreningens medlemmar och vår kära publik.

Kävlinge Amatörteater har avvaktat beslutet in i det sista och repetitionerna har pågått under några veckor. Men behovet av att minska smittspridningen och det osäkra läget gör att man fattar beslutet att ställa in. Nu är siktet inställt på sommaren 2021.

-Vår absoluta förhoppning är att komma igen med den planerade föreställningen till våren och sommaren 2021. Så håll ut, ta hand om varandra och kämpa på, så ses vi i parken då igen! 

Pressbilder

Kommer snart