Frågor och svar inför/under jubileumsrevyn hösten 2023

Vad är “Det går som tåget” för typ av föreställning?
”Det går som tåget” är en musikrevy där aktuella händelser lyfts med glimten i ögat. Tempot är snabbt och klädbytena många. Glitter, glamour och livemusik utlovas.

När spelas musikrevyn?
Föreställningen spelas klockan 19.00 den 25/10, 27/10, 28/10, 29/10, 31/10, 1/11, 3/11, 4/11, 5/11, 6/11, 7/11, 8/11, 9/11. Lokalerna är handikappanpassade och har även T-slinga.

Var spelas musikrevyn?
Den spelas på Kävlinge Kulturscen (Korsbackaskolan i Kävlinge) Länk till karta >>

Var bokar man biljetter?
Läs mer om detta här >>

Vad kostar biljetterna?
Biljetterna kostar 225 kronor styck.

Hur får jag mina biljetter? 
Biljetter som köps via hemsidan är digitala, dessa scannas av vid entrén på spelplatsen. Detta kan man göra direkt i telefonen utan att de behöver skrivas ut. 

Hur betalar jag mina biljetter?
När du bokat biljetter via vår hemsida får du först ett automatiskt svarsmejl som innebär att vi fått din beställning och kontrollerar om det finns biljetter kvar till ditt önskade datum. Inom 24 timmar får du sedan ytterligare ett mejl med besked om det finns tillgängliga biljetter eller inte. Finns det biljetter finns det en betalningslänk i mejlet. Observera! Biljetterna ligger reserverade för betalning i 1 timma. Efter detta återgår biljetterna till försäljning. Köper du överblivna biljetter på spelplatsen kan du välja att betala med swish, kontanter eller de vanligaste betalkorten.

Jag verkar inte ha fått något svarsmejl?
Kontrollera då din skräppost, det kan ha hamnat där.

Är det numrerade platser? 
Nej det är det inte. Men man har bra sikt från samtliga platser.