Senaste Nytt

Beslut om att ställa in sommarens föreställningar 2021

Kära teatervänner! Det var så länge sedan sist och vi hade hoppats kunna börja repetera så smått nu. Men som ni förstår fortsätter pandemin sätta käppar i hjulet för vår föreställning i sommar också och nyligen tvingades styrelsen fatta beslut om att återigen ställa in årets sommarteater i Kävlinge Folkets Park. Tråkigt – men jösses vad vi kommer vara laddade 2022 – börja förbereda er redan nu! 😉

Men kanske, kanske får vi möjlighet att locka fram ett och annat skratt i Kävlinge redan i år. Vi håller på att se över möjligheterna att sätta upp någon form av föreställning/musikrevy i slutet av året, men mycket är av förklarliga skäl oklart. Men vi lovar återkomma här och i vår facebookgrupp så fort vi vet mer! Håll tummarna och håll ut! Snart är det vår på riktigt!

Passa gärna på att klicka er runt här på vår nygamla hemsida och njut av fotograf Hasse Dahlgrens fantastiska bilder. Den lanserades i samband med att föreställningen fick ställas in 2020 och har av den anledningen använts alldeles för lite!

Vår absoluta förhoppning är att komma igen med den planerade föreställningen till våren och sommaren 2022.

Så håll ut, ta hand om varandra och kämpa på, så ses vi i parken då igen! ❤️

Varma hälsningar
Kävlinge Amatörteater