Sista repet innan genralrepititionen.

Nu håller vi på med sista repet innan det är generalrepepition, vi kan bara rapportera att allt går efter planerna. Vår Ljuddesigner Arne Råsand håller på att ratta in det rätta ljudet.

image

 PO, Christer, Stefan och Tomas har sett till att kulisserna är på plats.

image

Linda fixar till scenbilden med rekvisita, vi har tom fått en bärbuske planterad. Kjell-Åke från biljettkansliet och propagandaminesteriet meddelar att det är stor efterfråga på biljetter (ni kan hålla er uppdaterade genom att titta in på sidan ”biljettförfråga” den är uppdaterad av det färskaste resultatet). När ni ändå är inne på den sidan så gör en biljettförfråga samtidigt så är det gjort.

Clas Göran Söllgård lägger en sista hand på regin, nu skall de små detaljerna finslipas och tajmingen skall sitta.

c-g-2015

 

Snart har vi alla här som hjälper till att ro en sådan produktion i hamn ”kaffegökarna”, backstage personal, av och påklädare, fisyrmästare och sminkörer. Det är av allas goda vilja och ideella insatser som gör detta möjligt, och att vi kör på år efter år.

 

Till  sist vill vi önska er välkomna på generalrepetition (fritt inträde) torsdag 28/5 kl 19:00 i Kävlinge Folkets Park (Silverforsen) då kör spektaklet igång. Det skall bli kul att få möta er publiken, hoppas ni gör er hörda. Det blir ca två timmar av stolligheter, skönsång och underhållning. 

Logo