PREMIÄR KL 17.00

Idag har vi premiär på Kompani med Bryderi och vi är laddade till max. vi är så sugna att möta er, publiken. Clas-Göran Söllgård har bearbetat text,regisserat, byggt, fixat han har verkligen lagt ner mycket i denna produktionen. Ensemblen har pluggat text, lyssnat på vad regissörens kloka ord. Byggarna har fixat kullisser. Kaffe och bullar är på plats så det enda vi har att fixa är att vädergudarna är med oss idag, och att det bara blir bättre och bättre för varje dag  så vi får en underbar sommar. Kommer man på att man vill gå idag så kom ner till Kävlinge Folkets Park eller Silverforsen som den också heter.

För att vara riktigt säker på biljett ring : 0722-28 61 39 och beställ er biljett.

Vi hoppas på fullt hus och bra drag både på scen och på läktaren.

Logo

Önskar alla Hjärtligt välkomna !!

 

IMG_2263-0.JPG