Stort gäng i stor säng = fotodags.

Idag klickade det mystiskt från en av kommunens gymnastiksalar. Den hade nämligen förvandlats till KAT:s tillfälliga marknadsföringscentral. Och förutom vår fantastiska, proffsiga fotograf Hasse Dahlgren som ställer upp för oss i såna här sammanhang, så fanns det också en och annan minihjälpreda på plats för att föreviga det hela. Det är ju dags redan nu att börja arbetet med att ta fram bilder till framtida marknadsföringsmaterial, som affischer och utskick till media. Det är ju otroligt viktigt för föreningen att vi når ut till så många som möjligt – men det är ju inget förbud mot att ha lite kul samtidigt! 🙂 Här ser ni lite bilder som Tilda Ränzlöw Dahlgren passade på att ta under tiden Hasse jobbade med marknadsföringsbilderna.

agneta_jonas_KAT_2013 rosa_håkan_KAT_2013 peter_Linda_KAT_2013 persa_KAT_2013 jenny_hakan_KAT_2013 gruppbild2_KAT_2013 gruppbild_teater_2013