Angående artikel i Sydsvenskan 130125

Med anledning av artikeln i Sydsvenskan 130125, som rör Folkets park i Kävlinge, har Kävlinge amatörteaterförening fått flera oroliga frågor och kommentarer från vår publik. Att man vänder sig till oss beror sannolikt på att vår bild finns med i artikeln.
Därför vill vi göra klart för alla att vår bild figurerar i en debatt som vi varken ingår eller deltar i. Kävlinge amatörteater är en fristående förening som i dagsläget hyr in sig varje sommar i Folkets park. Det är en fantastisk miljö och vi är väldigt glada för att vi har möjligheten att få vara där. Men, det viktigaste för oss kommer alltid att vara att få spela teater för vår fantastiska publik – oavsett spelplats.
Så oberoende av vad som händer i frågan kommer vårt mål vara att kunna erbjuda Kävlingeborna, och alla andra, sommarlustspel med lyckliga slut lång tid framöver.

Vi ser fram emot att se er i sommar!

Med vänliga hälsningar styrelsen

 

Läs artikeln i Sydsvenskan här