Sista natten med gänget

Då har vi kommit fram till sista föreställningen, helt otroligt vad fort det gått. Det är med blandade känslor att det är sista föreställningen, visst är det intesiv period men också så KUL. För att det har varit så kul är för vår underbara publik som kommer och ger oss den värme, gensvar i skratt och applåder. TACK FÖR ATT NI GER OSS DETTA STÖD.

Om man skall ge sig på att summera ”Kalifen” så måste man använda ordet succé. Vädergudarna har varit snälla mot oss (kanske lite kylslaget i början men det blev bättre för var dag som gick). Vi har haft ett problem (för oss angenämt)det har varit flertal dagar som varit slutsålda.Vi får ursäkta alla som velat gå på dessa föreställningar. Vill man vara på den säkra sidan så beställ biljetter genom vår bokningscentral som finns på telefonnr: 0722-28 61 39, här kan man boka biljetter redan i mars månad.

Jag vill tacka Roger Lundin för hans strålande insats i denna uppsättning, om det inte framgått var det hans premiär i vår lilla förening.

Tack till alla som bidragit på något sätt i denna produktion.

NI ÄR GULD VÄRDA OM INTE NI HADE BIDRAGIT HADE DET INT BLIVIT TEATER I VÅR BY. TACK

För mig själv har denna uppsättning gjort att jag känner att jag kan se framåt 2013 också.

Nu vill jag önska en underbar sommar till alla.

Bonzo alias Anders Persa Persson